Polskie forum Live for Speed Strona Główna Polskie forum Live for Speed
Forum Polskiego Portalu Live for Speed

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
ZION

Poprzedni temat «» Następny temat
Dodatki do LFS-a - instalacja
Autor Wiadomość
MateuszMtx 
Pasjonat



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 167
Skąd: Kraków
  Wysłany: 29 Lip 2008 09:32   Dodatki do LFS-a - instalacja

Witam sćiągnąłem mnóstwo dodatków do LFS ale teraz leżą sobie zaśmiecając pulpit bo :
po 1)nie wiem gdzie je włożyć
2)jak nazwać
proszę pomocy ! :smt100 z góry dzięki.

PS Żeby zawęzić listę podam co ściągnąłem :
a)kierownica
b)kostiumy
c)rękawiczki
d)zaciski
e)tarcze hamulcowe
f)Światła tylne
 
 
Eclipse 
Pasjonat




Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 09 Wrz 2007
Posty: 215
Skąd: Rydułtowy
Wysłany: 29 Lip 2008 09:55   

MateuszMtx napisał/a:
1)nie wiem gdzie je włożyć

Folder LFS'a/data/dds

a kombinezon (nie kierowce) do:
Folder LFS'a/data/pics
_________________
 
 
 
 
bartekbb1 
Nowicjusz


Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 2
Skąd: wiem to ja
Wysłany: 30 Lip 2008 09:39   

a ja nie umiem wrzucic kierownicy oraz felg help pls...
 
 
MateuszMtx 
Pasjonat



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 167
Skąd: Kraków
Wysłany: 30 Lip 2008 11:29   

wgrałem kierownice i nadal mam oryginalna :smt010 ! HELP
 
 
marcin90 
Nowicjusz




Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 10 Lis 2007
Posty: 46
Skąd: DOL
Wysłany: 30 Lip 2008 02:04   

Jaką masz wersję LFS? Jeśli Z to w niektórych samochodach nie da się zmienić kierownicy.
 
 
MateuszMtx 
Pasjonat



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 167
Skąd: Kraków
Wysłany: 31 Lip 2008 12:02   

Mam Z o jakie samochody chodzi ?
 
 
Micno 
Weteran




Pomógł: 25 razy
Wiek: 21
Dołączył: 26 Lis 2006
Posty: 568
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31 Lip 2008 01:19   

XFG, XRG, XRT, XFR, XRR. Chyba tyle.
_________________
Pure-D / YF Club / PDC / MSC Club
 
 
MateuszMtx 
Pasjonat



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 167
Skąd: Kraków
Wysłany: 01 Sie 2008 10:55   

To nie poszaleje z kierownicą ... Szkoda ale jakoś przeżyje
 
 
Chudy_2001 
Weteran




Pomógł: 22 razy
Wiek: 40
Dołączył: 20 Mar 2007
Posty: 598
Skąd: biorą się dzieci ?
Wysłany: 01 Sie 2008 12:34   

MateuszMtx napisał/a:
To nie poszaleje z kierownicą ... Szkoda ale jakoś przeżyje


A jaki problem zrobic samemu kierownice ?. Chwila czasu i masz
_________________
 
 
 
MateuszMtx 
Pasjonat



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 167
Skąd: Kraków
Wysłany: 01 Sie 2008 06:13   

Przecież pisze pare postów wyżej że sie nie da podmienić. :serio:
 
 
Jotemi 
Profesjonalista




Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 01 Sie 2008 06:21   

Wystarczy, ze znajdziesz tekstury od nowej kierownicy i mozna cos pozmieniac :) A stara kierownice da sie podmienic w samochodach dostapnych na s2 :D
_________________

Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge
Cq member | http://conquestracing.net/ | http://conquestracing.net/forum/ | http://ifuckinlovecolouring.blogspot.com/
 
 
 
 
MateuszMtx 
Pasjonat



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 167
Skąd: Kraków
Wysłany: 02 Sie 2008 09:41   

Jotemi napisał/a:
Wystarczy, ze znajdziesz tekstury od nowej kierownicy i mozna cos pozmieniac :) A stara kierownice da sie podmienic w samochodach dostapnych na s2 :D


Poszukam szkoda tylko że umiejętności nieco brak ... Narazie jeżdże na demo ale chciałbym wykupić s2 bo jak widać Devsi coraz bardziej utrudniają życie demowcom :(
 
 
Chudy_2001 
Weteran




Pomógł: 22 razy
Wiek: 40
Dołączył: 20 Mar 2007
Posty: 598
Skąd: biorą się dzieci ?
Wysłany: 22 Paź 2009 06:37   

Maciek960213 napisał/a:
Cóż czyli na pomoc, już nie ma co liczyć. Bardzo przepraszam, za ten problem.

Pomoc uzyskasz tam gdzie pobierałeś mod, wystarczy przeczytać info pod obrazkiem .
Albo w pliku readme.txt
_________________
 
 
 
Maciek960213 
Nowicjusz



Dołączył: 08 Paź 2009
Posty: 5
Skąd: Cieszyn
Wysłany: 23 Paź 2009 09:22   

Chudy, moim zdaniem jesteś najmilszym użytkownikiem tego forum :) . Wgrałem mody do LFS Golf 2 i 86 (Toyota Trueno), ale niestety "brakuje" im tekstur. Link do screena:
http://odsiebie.com/pokaz/6378609---288f.html
To samo jest z Golfem. Keitaro bardzo przepraszam za kłopoty. :)
_________________
;]
 
 
 
Maciek960213 
Nowicjusz



Dołączył: 08 Paź 2009
Posty: 5
Skąd: Cieszyn
Wysłany: 07 Lis 2009 05:27   

Witam. Mam uno problem. Do rzeczy. Mam wkońcu pełną wersje LFS S2 0.5W(niestety) gram na niej ze względu, że podczas driftu obraca sie kamera. W wersji Z(Jeśli dobrze pamiętam) u mnie "stoi" w miejscu, ale do wersji Z wgrywają sie niektóre mody, a do wersji W jak wgram wszystko to pisze "Nie można znaleźć pliku XR.vob" Prosze o pomoc bo chciałbym sobie podriftować AE86 i S14,15. Jeśli ktoś ma LFS gdzie działają mody jak należy i obraca sie kamera będę bardzo wdzięczny jeśli kto mi go prześle na e-mail(Tylko na PW) Pozdrawiam. :)
_________________
;]
 
 
 
Helga 
Fanatyk
szparko oblatywacz




Pomogła: 5 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 23 Lip 2005
Posty: 1036
Skąd: Ostrowiec Św./Kielce
Wysłany: 07 Lis 2009 05:45   

Maciek960213 napisał/a:
Witam. Mam uno problem. Do rzeczy. Mam wkońcu pełną wersje LFS S2 0.5W(niestety) gram na niej ze względu, że podczas driftu obraca sie kamera. W wersji Z(Jeśli dobrze pamiętam) u mnie "stoi" w miejscu, ale do wersji Z wgrywają sie niektóre mody, a do wersji W jak wgram wszystko to pisze "Nie można znaleźć pliku XR.vob" Prosze o pomoc bo chciałbym sobie podriftować AE86 i S14,15. Jeśli ktoś ma LFS gdzie działają mody jak należy i obraca sie kamera będę bardzo wdzięczny jeśli kto mi go prześle na e-mail(Tylko na PW) Pozdrawiam. :)

Regulamin:
7. Zabronione są prośby w związku z oraz zamieszczanie wszelkich nielegalnych wersji LFS, w tym niestandardowych aut oraz tras, a także materiałów dzięki takowym pozyskanych. Niedozwolone jest jawne korzystanie z nielegalnych wersji LFS.
- Aby kamera Ci się obracała przechodzisz do opcji - widok - Ustwdokierunku jazdy NIE zaznaczasz i połaczu
- Masz pełną wesję LFS czy "masz pełną wersję LFS" jeśli masz najnowszą sciągnij sobie aktualną a dochodzę do wniosku po tym co piszesz że nie posiadasz takiej.
Pozdrawiam
_________________
 
 
Maciek960213 
Nowicjusz



Dołączył: 08 Paź 2009
Posty: 5
Skąd: Cieszyn
Wysłany: 07 Lis 2009 09:58   

Bardzi Ci dziękuje. :smt001
_________________
;]
 
 
 
GrabekNSC 
Nowicjusz
Elite Sqad



Wiek: 20
Dołączył: 08 Lis 2009
Posty: 4
Skąd: NSC
Wysłany: 08 Lis 2009 12:55   

Jak Jest Hasło Do Tej gry
Prosze o szybką odpowiedź
 
 
hemi 
Pasjonat



Pomógł: 15 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 283
Skąd: Pionki
Wysłany: 08 Lis 2009 01:04   

GrabekNSC napisał/a:
Jak Jest Hasło Do Tej gry
Prosze o szybką odpowiedź


Hasło do tej gry to "lickekup"
_________________

 
 
 
GrabekNSC 
Nowicjusz
Elite Sqad



Wiek: 20
Dołączył: 08 Lis 2009
Posty: 4
Skąd: NSC
Wysłany: 08 Lis 2009 01:09   

o dzięki
 
 
GrabekNSC 
Nowicjusz
Elite Sqad



Wiek: 20
Dołączył: 08 Lis 2009
Posty: 4
Skąd: NSC
Wysłany: 08 Lis 2009 01:12   

A Nazwa Uzytkownika jaka ..
to co ja mam "GrabekNSC"
 
 
GrabekNSC 
Nowicjusz
Elite Sqad



Wiek: 20
Dołączył: 08 Lis 2009
Posty: 4
Skąd: NSC
Wysłany: 08 Lis 2009 08:12   

Nazwa Uzytkownika jaka ??
 
 
NightHauler 
Amator
amatorszczyzny.




Pomógł: 15 razy
Dołączył: 06 Paź 2009
Posty: 131
Skąd: Warszawa
Wysłany: 08 Lis 2009 08:38   

jeśli haslo to "lickekup" to zapewne login to "niegrajnapiratach,ajeslichceszgracwpelnawersje,patrznahaslo" :smt005

PS.
Nie wiem czy wiesz(jak to brzmi :smt004 ) ale robimy sobie jaja :D

A tak na poważnie zarejestruj sie na https://www.lfs.net/?page=register .Po rejestracji wejdź na swoje konto i znajdź linijkę: "Here you can enter a new GAMEpassword for multiplayer mode and to unlock LFS if you have bought a license. It must have at least 8 characters :" Poniżej wpisz swoje hasło, to jest właśnie hasło do gry. A login to wiadomo: jest to login na który się zarejestrowałeś.

PS. 2 Jeśli pomogłem kliknij "Pomógł" :smt121

Pozdr. Wesołych Świąt :D :smt114

@EDIT hemi proponuję Ci autodel
 
 
 
gwozdziu 
Nowicjusz
Młoda krew w LFS



Wiek: 20
Dołączył: 26 Lip 2010
Posty: 10
Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 26 Lip 2010 05:16   

Czy da sie wgrać dodatki do wersji demo?? :smt112
_________________
 
 
Ravens 
Amator




Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Lut 2010
Posty: 73
Skąd: Żyrardów
Wysłany: 26 Lip 2010 06:06   

http://www.lfsdatabase.eu/
Wcześniejsza strona była bardziej wyposażona.
_________________

“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
(ś.p. Colin McRae)
 
 
lakimakromedia 
Nowicjusz
LadaRallyTeam


Wiek: 28
Dołączyła: 02 Sie 2010
Posty: 2
Skąd: Wejherowo
Wysłany: 02 Sie 2010 04:29   

Witam,
nowy jestem. LFS-em nie zyje (smigam w Ryśku), ale pojezdzic[driftowac] bym chcial. Sciagnalem layout'a dla placyku. Wkleic to niby trza do folderu data\layout, ale, ale, i co dalej ? Musi byc odpowiednio nazwany? Oraz jak odpalic ten placyk ? Bo znam jedna mozliwosc - szkółka. Jednak po wklejeniu wlasnie nic sie nie stalo. Oraz (ew.) co z innymi trasami (to samo czyli jakies specjalne nazewnictwo i jak potem odpalic)?

PS
Troche szukalem na forum z opcja szukaj(ale nie jestem z pan brat z nia bo w wiekszosci przypadkow dziala, jka dziala czyli do .... [tylnej czesci ciala] ;) ) ofc ale nic nie znalazlem na ten temat. Przepraszzam, wiec jesli powtarzam to pytanie n-ty raz ;) .

Pzdr
Ostatnio zmieniony przez lakimakromedia 02 Sie 2010 04:52, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
 
lakimakromedia 
Nowicjusz
LadaRallyTeam


Wiek: 28
Dołączyła: 02 Sie 2010
Posty: 2
Skąd: Wejherowo
Wysłany: 02 Sie 2010 04:52   

A z licencja jak to dziala [pw] ? [bo licencje moznaby kupic jesli ten elefesowy drift mnie wciagnie :P ] Boczkami lubie posmigac w realu, ale troche to drozsze od wirtualnego sciagania ;)

PS
Taa tranzwestyta :D - tak mam ze rejestruje sie jako kobieta bo czasem fajne sytuacje z tego wynikaja ;) .
 
 
 
kacper185 
Nowicjusz
KACPI



Wiek: 23
Dołączył: 02 Lis 2010
Posty: 1
Skąd: nie mama
Wysłany: 04 Lis 2010 04:05   Re: Dodatki do LFS-a - instalacja

MateuszMtx napisał/a:
Witam sćiągnąłem mnóstwo dodatków do LFS ale teraz leżą sobie zaśmiecając pulpit bo :
po 1)nie wiem gdzie je włożyć
2)jak nazwać
proszę pomocy ! :smt100 z góry dzięki.

PS Żeby zawęzić listę podam co ściągnąłem :
a)kierownica
b)kostiumy
c)rękawiczki
d)zaciski
e)tarcze hamulcowe
f)Światła tylne

a jaka to jest strona kolego możesz mi napisać
_________________
gdfgfdgdfgdfg
 
 
 
kalvin93 
Pasjonat
Bokiem przez świat




Pomógł: 15 razy
Wiek: 21
Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 288
Skąd: München
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 04 Lis 2010 06:47   

kacper185 napisał/a:
a jaka to jest strona

http://www.lfsdatabase.eu/
_________________
///Бумер
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group