makao, nie myślałeś o dopompowaniu przednich opon?
yyyyy A tak poważnie to nie ma biedy, trakcja dobra, poza tym to jest rozmiar 175/50 na feldze 4.5'', dlatego to tak drastycznie może wyglądać. A przeżyły już dość długo, więc wierzę, że nic się nie stanie.
_________________ Nie jestem GaduGadu HelpDeskiem LFS!
Nie odpowiadam na wiadomości od niezidentyfikowanych użytkowników GG.
Nie odpowiadam na elo wiadomości od elo ziomów. GG-etykieta czyli jak pisać, by nie zostać olanym. StarCraft2: Triglav#769
IMSA officials placed Jörg Bergmeister and Jan Magnussen on a two-race probation period for the start of the 2010 season with a minimum two race suspension in abeyance.
Should either driver commit further offenses in the first two rounds of 2010, the participant will receive at minimum a two-race ban from competition by IMSA, which sanctions the American Le Mans Series.
Nic specjalnego w tym filmie, 0 akcji, praktycznie 0 jazdy. Przekombinowali, chcieli zrobić dissa na Ken Blocka, ale przekombinowali z ujęciami specjalnymi. ¾ filmu to były jakieś głupie efekty, a reszta to jakaś namiastka jazdy. Z tego co zauważyłem to gość jakoś super elo zajebiście nie jeździł. Wcale mnie ten film nie zachwycił, fakt faktem że efekty dobre i furka zacna, ale nic nie pokazali w tym filmie.
Faktycznie dzielac filmi na czesci nic specjalnego nie ma, ale jakos calosc mi sie spodobala. Poprostu lubie takie filmiki.
Temat nazywa sie ciekawe filmiki a nie najlepsze. A ta produkcja wedlug mnie jest calkiem ciekawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum