Jeśli już jesteśmy przy archiwalnych nagraniach wyścigów F1, to powiem wam, że na F1zone.Net jest dużo starych wyścigów i sezonów, nowsze też, np. quale i wyścigi całe onboard, lub bez komentarza. Wystarczy się zarejestrować, wszystko jest na jakimś serwerze, także np. cały wyścig ważący 1200mb mamy w jednym linku, ale są też na np. rapidshare czy mediafire. Wystarczy się tam zarejestrować za darmo.
Postu nie wygaszam, przecież tam jest ogromny zbiór ciekawych klipów samochodowych.
Szkoda tylko, że prawie nikt nawet nie wie, że za kierownicą tego niezwykłego bolidu siedzi Waldek Janecki. Kierowca ma wielki talent i to nie ulega wątpliwości. Zresztą widać jego talent po wyniku z Barbórki Cieszyńskiej gdzie zajął 29 miejsce w klasyfikacji generalnej i oczywiście 1 w klasie. (byłem i widziałem co wyprawia z "dzikiem")
Szkoda tylko, że prawie nikt nawet nie wie, że za kierownicą tego niezwykłego bolidu siedzi Waldek Janecki. Kierowca ma wielki talent i to nie ulega wątpliwości. Zresztą widać jego talent po wyniku z Barbórki Cieszyńskiej gdzie zajął 29 miejsce w klasyfikacji generalnej i oczywiście 1 w klasie. (byłem i wydziałem co wyprawia z "dzikiem")
Na tym rajdzie z tego co pamiętam to był nawet na jednym oesie 5 w generalce.
Ja miałem okazje zobaczyć go w niedziele podczas WOŚP w Tarnowie, niby impreza była tylko na placu ale też pokazał klasę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum